Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Window wonderland ünnepi ablakprojektor

Ár:
17.190 Ft
8.790 Ft
Szállítási díj: 2.690 Ft

Leírás

Window wonderland ünnepi ablakprojektor

Window Wonderland varázslatos filmvetítő
- Látványos ablakmozi az Ön otthonában is!
- 12 lenyűgöző film kristálytiszta minőségben
- 6 beépített, varázslatos karácsonyi filmmel
- 6 beépített hátborzongatóan szép halloween filmmel
- Minden ablaktípushoz passzol

Ön is szeretné az otthonát karácsonyi díszbe öltöztetni, de elege van abból, hogy a hidegben babráljon az égőkkel, amik végül nem is működnek? Ennek mostantól vége!Itt a Window Wonderland, a zseniális vetítőrendszer, a projektor a család legújabb tagja, ami bámulatos mesevilággá változtatja az ablakokat! Az unalmas ablakból izgalmas mozit varázsol, a világon szinte egyedülálló módon!
Lélegzetelállító látvány gombnyomásra
A használata nem is lehetne egyszerűbb: állítsa a Window Wonderlandet az ablak közelébe, rögzítse az ablakkeretre az áttetsző vetítőfóliát, válassza ki az egyik filmet, és indítsa el! Lélegzetelállító látványban lesz része!
Hat káprázatos karácsonyi film
Nincs szükség adattárolókra, letöltésre, másolásra és bonyolult applikációkra. A Window Wonderland csomaghoz megkapja a 6 káprázatos színekben pompázó filmet is:
a mikulás meghozza az ajándékokat
a hóember táncra perdül a madarakkal
a karácsonyi vonat körbejár a karácsonyfa körül
az édes kölyökkutyák kimásznak a dobozból
az életnagyságú hóember integet a szomszédoknak
a mézeskalácsemberek feldíszítik a karácsonyfát

Összesen 12 ünnepi film
Halloweenre is készültünk filmekkel! 6 hátborzongatóan csodás film kápráztatja majd el a járókelőket. A borzongató filmek tökéletesek halloweenre! Ön összesen 12 ünnepi filmet kap. Mindegyik film 15 másodperc hosszúságú, és mindig magától újraindul. így egyetlen járókelő vagy vendég sem marad le a legjobb jelenetekről! Ön egy gombnyomással válthat a következő filmre.
Látványos ablakmozi az Ön otthonában is
A Window Wonderland bármilyen ablakon használható, mindegy, mekkora a mérete! Jó családi házakhoz és lakásokhoz is! A projektor úgy néz ki, mint egy klasszikus filmfelvevő. A belsejében rejlő csúcsminőségű vetítőtechnológiának köszönhetően a színek vibrálóan élénkek, a körvonalak pedig mindig élesek lehetnek! Ez a látványos ablakmozi szinte egyedülálló a világon! 

Keresés