Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hotshapers öv

Ár:
3.190 Ft
1.990 Ft
A karcsúság titka
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás

Hotshapers öv

A fogyás négyszer gyorsabb séta közben, pihenésnél vagy a házimunka elvégzésénél a Hot Shapers karcsúsító nadrág mindennapi viselésével.
Tehát a karcsúsító Hot Shapers nadrág viselésével  négyszer gyorsabban izzad és ezáltal fogy, mint ha más nadrágot viselne!
Neotex szövetből készült, ami növeli a test belső hőmérsékletét, és serkenti az intenzív izzadást edzés közben, séta, kocogás, gyaloglás közben, gyerekekkel séta közben, házimunka végzésénél ... de még a televízió előtti pihenésnél is.

A Hot Shapers öv speciális anyagból -  Neotex intelligens szövetből és technológiával készült , amely növeli a test hőmérsékletét és segít a verejték, izzadság kibocsátásában, aminek köszönhetően gyorsabban lefogy, a  Neotex hatása befolyásolja a szervezetben a zsírszövetek bomlását és a fogyást az érzékeny testrészekről.
 Nem kell aggódnia, hogy izzad, azt tu csak ön fogja tudni. A szövet belső rétege növeli a testhőmérsékletet, de a Hot Shapers külső rétege  mindig száraz marad.
A Hot Shaperst bárhol lehet viselni, miközben sportol, sétál, de a mindennapi tevékenységeknél is. Az izzadás által a megfelelő helyen fog karcsúsodni rövid idő alatt.

Kiknek ajánljuk?
• Azoknak, akik néhány felesleges kilótól akarnak megszabadulni
• Bármilyen fitneszprogram, kiegyensúlyozott életmód vagy folyadékkúra remek kiegészítõje.
• Azoknak, akiknek nincsen idejük edzõterembe járni.
• Edzettségi szinttõl függetlenül bárkinek, akinek fontos a jó alak.
• Tökéletes eszköz a terhesség utáni zsírpárnák elleni harcban

Termék címkék: fitness, fogyás, hotshapers, karcsúsítás

Keresés