Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Handy Stitch kézi varrógép

Ár:
3.490 Ft
2.490 Ft
Kézi varrógép
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-04-15

Leírás

Kézi varrógép

Még ha még soha nem is varrtál egy öltést sem, akkor is úgy varrhatsz, mint egy profi! A Handy Stitch kézi varrógép annyira kompakt, hogy a tenyeredbe illeszkedik, és elég kicsi ahhoz, hogy elférjen bármely fiókban. Mini kézi varrógép, mely könnyű, hordozható, és szinte bármilyen anyaggal megbirkózik. Nincs szükség semmilyen képesítésre a termék használatához, ezért mindenki számára egyszerű varrást tesz lehetővé.
Kis varrómunkák számára nem kell többé a jövőben tűt és cérnát használni, sem a nagy, nehéz varrógépet a szekrényből elővenni! Kis mérete és könnyű súlya miatt bárhol, bármikor könnyedén gyors megoldást nyújthat a kiszakadt ing, nadrágok problémáira, valamint könnyen felszeghetjük a függönyt, terítőket stb. Kiválóan alkalmas gyors javításokra vagy olyan munkákra, amelyekkel a hagyományos asztali gépek nem tudnak megbirkózni, például függönyök varrásakor, miközben a rúdon van, vagy egy szakadt zseb javítása a nadrág levétele nélkül. 
Elemekkel működtethető, hogy teljesen hordozható legyen, vagy hálózati adapterrel használható (a szükséges 4 x AA elem vagy DC6V hálózati adapter nem tartozék).

Csomag tartalma: 
• 1 db kézi varrógép
• 3 db orsó
• 2 db tű

Keresés