Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Get up and go sétabot

Ár:
8.590 Ft
4.890 Ft
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás

Get up and go sétabot

Belefáradt, hogy sétabotja folyton eldől, ha elengedi? Ráadásul emiatt Ön is eleshet. A térd- és derékfájdalma miatt nehezen tud felállni? Az autóból való kiszállás is kész küzdelem?
Ne támaszkodjon ingatag tárgyakra, mert túl veszélyes! Válassza inkább a mindig biztonságos, stabil Get up and Go-t! Ezt a forradalmian új terméket, melyben valódi támaszra lelhet! 

Megáll a saját lábán!

Amint elengedjük a hagyományos botokat; eldőlhetnek, és hajlonghatunk utánuk. Ezzel szemben a Get up and Go négy ponton érintkezik a talajjal, ezért még ha el is engedjük, Önállóan megáll. Míg a hagyományos sétabotok instabilak, amikor rájuk támaszkodunk, a Get up and Go biztos támaszt nyújt, ugyanis egyenletesen oszlatja el a rá nehezedő súlyt, így enyhíti a lábunkat és derekunkat terhelő nyomást, akár állunk, akár leülünk.
Biztos támasz minden helyzetben!

A Get up and Go titka az egyedülálló, lehajtható második fogóban rejlik, mely egyenletesen oszlatja el a súlyt a bot mindkét oldalán, hogy 25 cm széles biztos támaszt nyújtson önnek. Ezentúl könnyebben, megerőltetés nélkül állhat fel. Ráadásul míg a hagyományos botok semmilyen segítséget nem nyújtanak, ha le szeretne ülni, a Get up and Gora épp úgy támaszkodhat, mint felálláskor.
Stabil, kompakt, praktikus
A négy pontos érintkezés és a szabadalmaztatott talp kialakítása révén a Get up and Go stabilan áll a talajon, és nem csúszik, vagyis rendkívül biztonságos! Legyen otthon, a parkban, étteremben, a fürdőszobában, a lenyűgöző Get up and Go megbízható segítség lehet bárhol és bármikor

Termék címkék: sétabot

Keresés