Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BLACK 5 részes festékszóró készlet - 13000

Ár:
12.990 Ft
8.590 Ft
BLACK 5 részes festékszóró készlet - 13000
Szállítási díj: 2.990 Ft

Leírás

BLACK 5 részes festékszóró készlet - 13000

Nincs több görcsbe rándult kéz, vagy sajgó derék, amikor több órán át festesz egy nagy felületet. Szinte epekedsz a pihenésért, hogy megállhass végre, mert ólomként nehezedik a kezedre az ecset, amivel pontos és egyenletes munkát kellene végezz.
A Black festékszóró készlet 5 db-os kiszerelésben érkezik, ami tartalmaz egy lefúvató pisztolyt, egy olajozó pisztolyt, valamint egy festékszóró pisztolyt. Ezen pisztolyok egy kompresszorra csatlakoztatva, képesek 3.5 bar nyomást átadni, amivel egy festésekor egyenletesen és pontosan viheted fel a festék réteget az adott felületre. A festékszóró pisztoly pedig alkalmas mind vízbázisú festék és lakk felvitelre egyaránt.
Ezek mellé a csomagban találsz egy kerékfújó pisztoly mérőórával, így akármikor képes vagy ellenőrizni a guminyomásodat is. A csomag utolsó darabja egy 5 méter hosszú, pneumatikus spiráltömlő,ami spirál jellegű kialakításának köszönhetően, egy kisebb polcon is elfér. Ezt összekötve egy kompresszorral, remekül használhatod a fent említett munkák tökéletes kivitelezésére.

Doboz tartalma:
1-db Black festékszóró
1-db 5 méteres, pneumatikus spiráltömlő
1-db gázolajszóró pisztoly
1-db lefúvató pisztoly
1-db kerékfúvató pisztoly (mérőórával)
1-db szórópisztoly felső tartállyal

Keresés