Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

5 liter Domestos tisztítószer és JAR mosogatószer

Ár:
8.990 Ft
3.490 Ft
5 liter Domestos tisztítószer és JAR mosogatószer
Szállítási díj: 1.690 Ft

Leírás

5 liter Domestos tisztítószer és JAR mosogatószer

Minden tisztítási feladatra megoldás a két, egyenként 5 literes tisztítószer. Nem lesz több piszkos edény és padló vagy fördőszoba. 

A csomag tartalma:

Domestos XXL Pack univerzális tisztító 5 liter
Sokoldalú tisztítószer és hatásos fegyver a kórokozók ellen az egész házban. A Domestos minden ismert kórokozófajt elpusztít. Napi használat esetén a szabadalmaztatott Hygiene Molecules összetevőivel egész napos védelmet biztosít önnek és családjának a WC-ből öblítéskor kiszálló kórokozók ellen. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően még hosszabban tapad meg a WC falán az öblítés után. 
Alkalmazási terület: alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására. 
Higítás nélkül:
WC-kagylók: fecskendezd a szert a WC-kagyló pereme alá és hagyd hatni egy éjszakán át, utána öblítsd le. Konyhai mosogatók, mosdókagylók, kádak: fecskendezd a lefolyó- és túlfolyónyílásokba, hagyd hatni 2-3 percig, majd öblítsd le.
Higítva:
• Nagyobb felületek, padlók tisztítására és fertőtlenítésére: adj 50 ml Domestost 5 liter vízhez és ezzel töröld át a felületet.
• Fehérítéshez: adj 10 ml Domestost 5 liter vízhez és áztasd a fehér textíliákat 45 percig, majd alaposan öblítsd ki. Amennyiben egész éjszakán át áztatod, csökkentsd felére a fenti mennyiséget.
• Színes textíliák, valamint selyem, gyapjú és egyéb kényes anyagokhoz nem alkalmazható. Soha ne használd hígítás nélkül textíliákhoz!


JAR mosogatószer 5 liter 
Több ezer zsírmentes edény egyetlen flakon mosogatószerrel! A zsírfoltoknak még a nehezen hozzáférhető felületeken sincs nyoma. A megdermedt zsírt is könnyedén eltávolítja edényeiről! Hosszantartó tisztítóerő.
Az ajánlott felhasználási feltételek betartása mellett a professzionális konyhákban fellelhető legtöbb felület, mint pl. edények és serpenyők, porcelán és cserépedények, evőeszközök és poharak tisztítására alkalmas.

Keresés